محمدرضا محمدزاده : ::

ما در این بخش به آشنایی با بازی های مخرب وبازی های زیبای ایرانی می پردازیم.

بازی های ایرانی

 

   بازی کوچک ،ساده و بسیار پرمفهوم « کالای ایرانی »

در این بازی ساده که سبکی شبیه به بازی نقطه خور دارد، بازیکن با جمع آوری کالاهای ایرانی امتیاز کسب کرده و با برخورد به کالای خارجی ، جان خود را از دست می دهد.

 

 

   بازی زیبا و خلاقانه « بازنده » علیه شاهین نجفی

در این بازی سعی شده است دست های پشت پرده ساخت و نشر اثر موسیقیایی منحوس شاهین نجفی نمایان شود.

 

 

   بازی فلش دیگری علیه « شاهین نجفی »

در این بازی شاهین نجفی ملعون از بین حباب های کفرآلود و شیطانی وهم خود، در حال سقوط به جهنم است...

 

 

   بازی زیبای ضد استکباری « بازگشت مختار »

در این بازی همانند مختار از دشمنان انقلاب اسلامی انتقام خواهید گرفت.

 

 

   بازی « سقوط موسوی »

یکی از چهره های فتنه گر در حال سقوط از لا به لای حباب های توهم خویش است...!

 

 

   بازی « جدال با فتنه گران »

در این بازی باید با استفاده از سلاح بصیرت فتنه گران را نابود کنید.

 

 

   بازی « مسیر درست »

در این بازی شما باید در مدت زمان تعیین شده خودت رو به مسجد برسونی تا نماز اول وقتت دیر نشه!


 

بازی های جنگ نرمی

بیلیلب

- بازی رایانه ای جنگ ژنرال ها

در این بازی شما در نقش سربازان امریکایی مأموریت مبارزه با تروریست ها در نقاط مختلف جهان همچون عراق به منظوره مبارزه با بعثیان، یا در افغانستان برای مبارزه با گروه القاعده می روید. در عراق و افغانستان تروریست ها با رنگ سبز نمایش داده می شوند؛ ماشین سبز، کلاه نظامی سبز، پرچم های سبز رنگ و حتی کلاهک موشک ها با رنگ سبز نمایش داده می شوند. هرچند که بسیاری از شرکت های ساخت بازی های رایانه ای در بازی هایشان به صورت موردی بازی های این چنینی دیده می شود، ولی بنظر می رسد چند شرکت مانند شرکت کوما، ریالتی گیمز و شرکت کانفلیکت با این هدف که تجاوزات نظامی امریکا را در اقصی نقاط جهان توجیه کنند تأسیس شده اند.

 

2- بازی رایانه ای IGI 2

در یکی از مراحل این بازی شما در لیبی وارد عملیات می شوید. صدای قرآن و صلوات به گوش می رسد. نام خداوند (الله) و نام پیامبر (محمد) (ص) بر روی دیوار نقش بسته است و در یک مرحله دیگر تروریست ها به صدای رادیو فارسی ایران گوش می دهند.

 

3- بازی رایانه ای حمله به ایران

در این بازی رایانه ای که پنجاه و هشتمین مأموریت بازی شرکت کومار وار است، سربازان امریکایی وظیفه دارند ضمن حمله به تأسیسات هسته ای نطنز، دانشمندان ایرانی را از بین ببرند و یک دانشمند را زندانی کنند. شرکت سازنده این بازی (کوما) ادعا کرده است : ” از آنجا که در زمینه اهداف واقعی ایران از غنی سازی اورانیوم به منظور تبدیل شدن به دومین کشور اسلامی (پس از پاکستان) دارای بمب اتمی تردیدی وجود ندارد و از سوی دیگر حمله نظامی گسترده و اشغال ایران می تواند با توجه به در تیررس بودن منابع نفتی خاورمیانه از سوی ایران به گسترده شدن دامنه جنگ در منطقه بیانجامد، یک عملیات نظامی کوچک به منظور نابودی پایگاه هسته ای و فناوری اتمی ایران، بیشتر می تواند مانع از دستیابی این کشور به بمب اتمی شود.”

کیت هالپر به سایت فارسی بی.بی.سی گفته است : ” هنوز خیلی از امریکایی ها از برنامه هسته ای ایران نگرانند. برای همین ما به بازآفرینی موقعیت ها دست می زنیم تا بحث های مرتبط را پوشش دهیم. کاربران زیادی با ارسال طومار اینترنتی به ما گفتند که این بازی را به دلایل سیاسی دوست ندارند، ولی ما یک مؤسسه سیاسی نیستیم. این بازی فرصتی ایجاد می کند که ما به برنامه اتمی ایران فکر کنیم.”

با این حال توجیه طراحان بازی در تولید این بازی استناد به جمله ای از جرج بوش، رئیس جمهور پیشین امریکا است که گفت، در برابر تهدیدات هسته ای جمهوری اسلامی تمام گزینه ها قابل بررسی است.

http://win-clan.persiangig.com/image/BF%203%20%20tehran.jpg